Eksklusiv smaking av 10 velvalgte japanske whiskyer og sake

Mulighet for gratis avbestilling

Smakingsalternativer for whisky og sake:

I tillegg til å smake på 10 utsøkte japanske whiskyer, har gjestene muligheten til å velge en kombinasjonssmaking på 5 whiskyer og 5 sakes. Dette gjør at de som kanskje foretrekker fruktige smaker, for eksempel kvinner som liker fruktig japansk sake, kan nyte et utvalg sentrert rundt disse smakene. Sake sommelier Satoshi har nøye kuratert sakeutvalget for å komplettere whiskytilbudene, og sikre en mangfoldig og hyggelig smaksopplevelse.

Interaktiv opplevelse: Arrangementet er designet for å være interaktivt, og oppmuntrer deltakerne til å stille spørsmål, dele sine smaksanmeldelser og delta i diskusjoner om whiskyene, sakes og deres smaker.

Dette interaktive elementet fremmer en dynamisk og inkluderende atmosfære der deltakerne kan utdype sin forståelse for japansk brennevin.

Totalt sett lover denne smakebegivenheten å bli en minneverdig anledning, og kombinerer de rike smakene av japansk whisky og sakes med kulturell historiefortelling i en raffinert setting.

Inkludert

  • Snacks
  • Alkoholholdige drikkevarer

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

Ikke anbefalt for reisende som er gravide

Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

Sted

Startsted
メゾン113, 3, Ebisu, Shibuya City, 150-0013
Det er hjertet av Tokyo, Shibuya. Bare en 3-minutters spasertur fra Ebisu Station på JR Yamanote Line og Tokyo Metro Hibiya Line, som ligger 203 meter fra stasjonen.
Endepunkt
メゾン113, 3, Ebisu, Shibuya City, 150-0013

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser