10 seconden naar de zee Eerste surfervaring Miyazaki 完備 Uitgerust met een warme douche / met echte koffie in het clubhuis ≫

Gratis annuleren beschikbaar

10 seconden naar de zee ★ Plan van 10:30 tot 60 minuten ★ Eerste keer surfen ervaring ・ Miyazaki ・ Aoshima Coast ・ Uitgerust met locker douche ・ Board ・ Natte huurprijs inbegrepen «Met authentieke koffie of kruidenthee in het clubhuis»!

Dit is een surfervaring waarbij je direct de energie van de aarde kunt voelen. Deze les is bedoeld voor beginners die de basis van surfen willen leren, zoals peddelen, opstijgen en boardhandling. Langs de kust van Qingdao, ideaal voor beginners, met ondiepe en zachte golven. Omdat je oefent met een stabiel 9-voet lang board, kun je relatief gemakkelijk staan.

Zelfs beginners kunnen een veilige ervaring hebben omdat de gidsinstructeur de veiligheid beheert en zorgvuldig lezingen geeft. Boards en de nieuwste ROXY wetsuitverhuur zijn ook beschikbaar, zodat je kunt ervaren met alleen een badpak en handdoek. Er zijn kluisje douches, poeder kamers, cafe lounges en parkeerplaatsen, dus aarzel niet om alleen vrouwen te vergezellen.

Dit is inbegrepen

  • Inbegrepen in de prijs Gids instructeur vergoeding, faciliteit gebruik vergoeding (locker douche, poeder kamer, cafe lounge), verschillende verhuur (board, leiband code, wetsuit)

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Locatie

Vertrekpunt
2-chōme-1-11 Aoshima, 11, Aoshima, Miyazaki, 889-2162
Eindpunt
2-chōme-1-11 Aoshima, 11, Aoshima, Miyazaki, 889-2162

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen