Fra Civitavecchia: Toscana-Latium vintur med smagninger

Mulighed for gratis afbestilling

Tag på en guidet tur fra Civitavecchia Port og oplev Toscanas vinkultur. Lær hvordan fine vine produceres, besøg historiske vingårde, nogle med en begrænset produktion, men af høj kvalitet, andre er allerede åbne for det internationale marked. Gå blandt vidunderlige vinmarker, og vi vil blive til moderne vinproducenter ledsaget af de typiske produkter fra denne stribe af flade land, halvvejs mellem hav og bjerg. Udforsk 2 eller 3 forskellige vingårde, afhængigt af den valgte mulighed.

Gå først til Roccapesta-gården. Omgivet af typiske toscanske Maremma-landskaber er det det perfekte sted at lære om Morellino di Scansano og andre vine produceret i denne region. Vingården tilbyder en bred vifte af produkter, der passer til enhver smag og lejlighed.

Gå derefter til Cantina Vignaioli, en vingård, der blev grundlagt i 1972, da en lille gruppe producenter fra Scansano besluttede at kombinere deres indsats inden for vinproduktion. Uanset om du er nybegynder eller vinkender.

Hvad er inkluderet?

  • Rundrejse delt transfer
  • Besøg og vin, madsmagning på Cantina Vignaioli
  • Besøg og vin, madsmagning på Montauto gård
  • Alle skatter, gebyrer og ekspeditionsgebyrer
  • Afhentning og aflevering fra udpegede mødepunkter
  • Engelsktalende chauffør og transport

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Valgfri drikkepenge

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Vi tilbyder afhentningsservice fra alle indkvarteringsfaciliteter beliggende i byens centrum. Hoteller, B&B's og lejligheder. Angiv venligst boligens navn og adresse i din reservation. Klokken vil være cirka kl. 08.15, på grund af trafikforholdene kan du vente 5 - 10 minutter mere

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    Largo della Pace, Largo della Pace, Civitavecchia, 00053
    TERMINAL CRUISE SHUTTLE BUS. Det er mødestedet og sidste stop for den gratis shuttlebuss til havnen (der henter dig fra båden). Fra shuttle-bus-afkørsområdet skal du gå ud fra havnen, og vi venter på dig lige uden for afkørslen med et skilt med dit navn på det kl. 08.45.
    Slutsted
    Largo della Pace, Largo della Pace, Civitavecchia, 00053

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser