Spring & Autumn Tour: Dolphin Watching

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Leef een dag als onderzoeker met de wetenschappers van MareTerra Onlus. U kunt aan al uw nieuwsgierigheid naar dolfijnen voldoen en onderzoekers observeren terwijl ze wetenschappelijke gegevens verzamelen om de tuimelaarpopulatie van de Golf van Alghero te bestuderen. Leer de verhalen van enkele van de beroemdste dolfijnen zoals Suzeo, Taz of Shark Junior.

Onze excursies zijn geïnspireerd op de principes van ecotoerisme en we werken er hard aan om onze activiteiten op zee duurzaam te maken:

- We houden de vaarsnelheid laag om het brandstofverbruik en de productie van CO2 te verminderen.

- De motoren van de boten zijn van de nieuwste generatie en voldoen aan de regelgeving met betrekking tot het verminderen van vervuilende en akoestische uitstoot.

- We hebben de High Quality Whale Watching-certificering voor het naderen van dolfijnen en walvissen, waardoor verstoring tot een minimum wordt beperkt.

- Door deel te nemen aan onze excursies helpt u MareTerra Onlus-onderzoekers om hun onderzoek voor de bescherming van dolfijnen voort te zetten.

Dit is inbegrepen

  • Toegang tot het beschermde mariene gebied Capo Caccia - Isola Piana
  • Boekjes voor soortherkenning en ander informatiemateriaal
  • Gecertificeerde milieu-wandelgidsen
  • Mariene biologen aan boord

Aanvullende informatie

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

De minimumleeftijd om deel te nemen is 5 jaar.

Geschikte zeecondities zijn vereist voor deze ervaring. In geval van annulering kunt u een andere datum kiezen, indien beschikbaar, of een volledige terugbetaling. Andere oorzaken die af en toe kunnen leiden tot het annuleren van de tour zijn mechanische storingen, gezondheidsproblemen en een verzoek om toezichthoudende interventie ter bescherming van walvisachtigen die niet kan worden uitgesteld en in strijd is met de datum van de tour.

Locatie

Vertrekpunt
Via Giuseppe Garibaldi, 49, Via Giuseppe Garibaldi 49, Alghero, 07041
Het ontmoetingspunt om 9.45 uur bevindt zich langs de Lungomare Barcellona-promenade langs de Via Giuseppe Garibaldi in de buurt van de Rafael Catardi-kade. Een lid van ons team wacht op je voor de fietsverhuur van CicloExpress. Parkeren bij de haven achter de CicloExpress is gratis.
Eindpunt
Via Giuseppe Garibaldi, 49, Via Giuseppe Garibaldi 49, Alghero, 07041

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen