Pasta og Tiramisu i Local's Home i Sanremo

Vis alle 8 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Du kan ikke besøge Italien uden at prøve mindst én pastaret... Så vi lærer jer to! Lær, hvordan du ruller 'sfoglia' (frisk pasta) i hånden, og hvordan du tilbereder 2 enkle forskellige slags pasta fra bunden med din lokale vært. Som prikken over i'et lærer du også at tilberede den ikoniske Tiramisu.

Del din passion for det italienske køkken, mens du får nye venner i denne praktiske madlavningskursus. Det er en fantastisk måde at virkelig opleve italiensk kultur.

Denne oplevelse holdes af Cesarine, det ældste Italiens netværk af hjemmekokke, der er tilgængeligt i mere end 500 byer over hele landet. Cesarine står for hjemmekok, de er lidenskabelige og imødekommende lokale værter, der åbner dørene til deres eget hjem for nysgerrige rejsende for fordybende kulinariske oplevelser. Cesarine serverer kun lokale specialiteter fra deres familiekogebøger for at fortælle den store historie om deres traditionelle regionale køkken.

Hvad er inkluderet?

  • Smagning af de 2 pastaopskrifter og tiramisu
  • Italiensk Aperitivo: prosecco og nibbles
  • Drikkevarer (vand, vin og kaffe)
  • Pasta (2 ikoniske pastatyper) og Tiramisu-fremstillingsklasse

Yderligere oplysninger

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Velegnet til alle fitnessniveauer

Bemærk venligst, at vores Cesarine er klar og begejstrede for at være vært for dig i deres hjem! Alle Cesarine er altid meget omhyggelige og opmærksomme på de vigtige sanitære regler, der er nødvendige, endnu mere nu! Hjemmene leverer alt det nødvendige sanitetsudstyr til gæsterne (papirhåndklæder til håndvask, hånddesinfektionsgel og så videre). Husk altid at holde 1 meters afstand til hinanden og hvis ikke, så tag masker og handsker på

Ikke tilgængelig med kørestol

Husk at medbringe din billet til denne seværdighed.

Placering

Afgangssted
Sanremo, Sanremo, 18038
Denne oplevelse vil blive afholdt i et af vores Cesarina-huse, og af privatlivets fred kan du modtage den fulde adresse på din Cesarina-vært, når du har booket. Vi kontakter dig, når du har booket til at matche dig med din ideelle Cesarina baseret på hvad du leder efter.
Slutsted
Sanremo, Sanremo, 18038

Ofte stillede spørgsmål





Har du nogen forslag?

Billetter og priser