Matopplevelse hjemme hos en lokal i Manduria med Show Cooking

Mulighet for gratis avbestilling

Fordyp deg i en privat matopplevelse hjemme hos en lokal, nyt et eksklusivt show-matlaging og smak på autentiske oppskrifter fra Varese som er verdsatt i familiekokebøker gitt av ekte italienske mammaer. Føl varmen fra italiensk gjestfrihet når du får kontakt med lokalbefolkningen.

Nyt en 4-retters meny med forrett, pasta, hovedrett med tilbehør, dessert med drikke inkludert (vann, utvalg av røde og hvite viner fra regionale kjellere og kaffe).

Denne opplevelsen holdes av Cesarine: Italias eldste nettverk av hjemmekokker over hele landet i mer enn 500 byer. De er lidenskapelige og imøtekommende verter som åpner dørene til sine egne hjem for nysgjerrige reisende for oppslukende kulinariske opplevelser.

Inkludert

  • Privat show matlaging
  • Drikkevarer (vann og vin)
  • Privat 4-retters middag eller 4-retters lunsj

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

For å sikre en minneverdig opplevelse, vennligst spesifiser eventuelle matallergier eller intoleranser under bookingprosessen og detaljert beskrivelse av kjøkken og spisestue.

Ikke tilrettelagt for rullestol

Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

Sted

Startsted
Manduria, Manduria, 74024
Du vil motta møtepunktet etter at du har bestilt. Vi kontakter deg etter at du har bestilt for å matche deg med din ideelle Cesarina basert på det du leter etter.
Endepunkt
Manduria, Manduria, 74024

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser