Konsten av den italienska Aperitivo med en Cesarina: Lär dig och njut av Ascoli Piceno

Din dag i Ascoli Piceno slår sig bara ner, solen håller på att gå ner ... Det är dags för en Aperitivo. Denna glamorösa italienska tradition är älskad över hela världen, och det är din chans att lära dig att förbereda den för dig själv, den perfekta souvenir.

Att förbereda den perfekta aperitivo är en konst; du kommer att lära dig hur du förbereder ett urval av fem eleganta nibblor för att para ihop med ett uppfriskande glas fizz, perfekt för att dela med vänner på den tidiga kvällen. Din aperitivo kommer att vara en bitstor representation av dess lokala kultur, med typiska regionala ingredienser och lokala viner, som en mousserande prosecco eller en ljusröd.

Den här upplevelsen hålls av Cesarine: Italiens äldsta nätverk med 1000+ hemmakockar över hela landet i mer än 500 städer. De är passionerade och välkomnande värdar som öppnar dörrarna till sina egna hem för nyfikna resenärer för uppslukande kulinariska upplevelser.

Detta ingår

  • Drycker (vatten, viner)
  • Privat matlagningsverkstad
  • Alkoholhaltiga drycker
  • Lokala skatter
  • Snacks
  • Smaksättningssession

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Ej rullstolsanpassat

Ta med dig biljetten till sevärdheten.

Tänk på att arrangörer kan ställa in på grund av oförutsedda händelser.

Du måste vara minst 18 år för att boka eller ha sällskap av en vuxen.

Organiserat av Cesarine: Cooking Class

Plats

Avgår från
Ascoli Piceno, Ascoli Piceno
Denna upplevelse kommer att hållas i en lokal hem. Av sekretessskäl kommer du att få den fullständiga adressen till din Cesarina-värd efter att du har bokat. Vi kommer att kontakta dig via e-post efter att du har bokat till matchar dig med din perfekta värd baserat på vad du letar efter.
Slutplats
Ascoli Piceno, Ascoli Piceno

Vanliga frågor




Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser