Kunsten i den italienske Aperitivo med en Cesarina: Lær og nyt i Ascoli Piceno

Dagen din i Ascoli Piceno bare avvikler, solen er i ferd med å gå ned ... Det er tid for en Aperitivo. Denne glamorøse italienske tradisjonen er elsket over hele verden, og dette er din sjanse til å lære å forberede den for deg selv, den perfekte suveniren.

Å forberede den perfekte aperitivo er en kunst; lærer du hvordan du kan forberede et utvalg av fem elegante nibler som skal kobles sammen med et forfriskende glass fizz, ideelt for å dele med venner tidlig på kvelden. Aperitivo-en vil være en bitestørrelse av sin lokale kultur, ved å bruke typiske regionale ingredienser og lokale viner, for eksempel en glitrende prosecco eller en lys rød.

Denne opplevelsen holdes av Cesarine: Italias eldste nettverk med 1000+ hjemmekokker over hele landet i mer enn 500 byer. De er lidenskapelige og imøtekommende verter som åpner dørene til sine egne hjem for nysgjerrige reisende for oppslukende kulinariske opplevelser.

Inkludert

  • Alkoholholdige drikkevarer
  • Snacks
  • Lokale skatter
  • Drikkevarer (vann, viner)
  • Smaksprøve
  • Privat matlagingsverksted

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Ikke tilrettelagt for rullestol

Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

Merk at arrangører kan avlyse av uforutsette årsaker.

Du må ha fylt 18 år for å booke, ellers må du være i følge med en voksen.

Leveres av Cesarine: Cooking Class

Sted

Startsted
Ascoli Piceno, Ascoli Piceno
Denne opplevelsen vil bli holdt i et lokale. Av personverngrunner vil du motta den fullstendige adressen til din Cesarina-vert etter at du har bestilt. Vi kontakter deg på e-post etter at du har bestilt til matcher deg med din ideelle vert basert på hva du leter etter.
Endepunkt
Ascoli Piceno, Ascoli Piceno

Spørsmål og svar




Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser