Kommissær Montalbano tur på fiksjonsstedene fra Ragusa

09,30 plukke opp på hotellet og slippe av klokken 13.30.

Fra deg bolig i østlige Sicilia. I turen for å besøke scener av settet Inspector Montalbano, er de hovedsakelig konsentrert i Ragusa (Vigata), området med en bevegelig skjønnhet, som skuddene Sironi har kunnet utnytte og gjøre det ideelt for historiene og tegn. Scicli, her kan vi besøke Montelusa-politiet. Etterpå vil vi besøke strandpromenaden til inspektør Montalbano, med sin balkong på stranden. Marinella er et navn oppfunnet, men det som ses i fiksjon er PUNTA SECCA. Vi vil også besøke Modica, og her kan vi tilby deg en smak av Modica-sjokolade. Det er veldig viktig for oss å få detaljer om henting og møte med vår sjåfør. Du må fortelle oss hvor vi skal hente: hvilket navn hotellet har; hvilken adresse har hotellet eller din b & b og i hvilken by; Det er svært viktig for oss å få informasjon om dine opphentningsdetaljer, bynavn, hotell og adresse hvor vår sjåfør vil møte deg.

Inkludert

  • Privat tur
  • Hotell henting og avreise
  • Transport med privat kjøretøy
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Vann på flaske
  • Transport med aircondition minivan

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Mat og Drikke
    • Lunsj

    Øvrig informasjon

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Våre drivere de er trent til å kjøre trygt gjennom de trange gatene i Sicilia, de svingete veiene på kysten av Palermo og Taormina, og de ville gatene i hall Sicilia.

    Denne ekskursjonen er tilpasset med en sjåfør. En sjåfør er en sjåfør som er spesialisert på å drive deg rundt, han er i stand til å gi grunnleggende historisk informasjon, han kan vise deg de viktigste høydepunktene, er kunnskapsrik og han har en paraply av informasjon. Føreren vil passe på å gi tilstrekkelig tid til alle stopp og for å imøtekomme spesielle forespørsler når det er mulig, for å sikre at din opplevelse på Sicilia blir både minneverdig og hyggelig. Føreren er ikke en lisensiert tur guide og kan ikke ta deg inne i monumenter. Hvis du trenger en lisensiert lokalguide, må du betale en tilleggsavgift, og vi vil arrangere at lisensiert veiledning møter deg direkte på stedet.

    Denne turen er mulig med avganger fra: Ragusa, Modica, Scicli, Pozzallo, Sampieri, Kamarina, Baia Samuele og Marispica turistbyer.

    Informasjon om turen

    Sted

    Startsted
    Ragusa, Ragusa
    reisende vil møte sjåføren ved det punktet de oppgir til våre sjåfør, hotell, b & b, agriturismo, ecc.
    Endepunkt
    Ragusa, Ragusa

    Spørsmål og svar




    Har du forslag?

    Billetter og priser