Privat pasta-görande klass på en Cesarina hem med provsmakning i Ascoli Piceno

Fördjupa dig i en privat pastaproduktionskurs hemma hos en lokal, lära dig hemligheterna i regionens mest berömda pastarätter och smaka på fruktens arbete tillsammans med ett urval av lokalt vin.

Under lektionen kommer den lokala hemkocken att avslöja tricks för handeln med tre äkta regionala pastaprodukter. Ha kul att sätta dina matlagningsförmågor på prov. Varje deltagare kommer att ha en arbetsstation utrustad med redskap och alla ingredienser för att laga rätter. Smaka sedan på allt du har förberett tillsammans med ett urval av röda och vita lokala viner.

Den här upplevelsen hålls av Cesarine: Italiens äldsta nätverk med 1000+ hemmakockar över hela landet i mer än 500 städer. De är passionerade och välkomnande värdar som öppnar dörrarna till sina egna hem för nyfikna resenärer för uppslukande kulinariska upplevelser.

Detta ingår

  • Smaka av de 3 pasta recepten
  • Drycker (vatten, viner och kaffe)
  • Privat Pasta-Making Class
  • Lokala skatter

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Ej rullstolsanpassat

Ta med dig biljetten till sevärdheten.

Tänk på att arrangörer kan ställa in på grund av oförutsedda händelser.

Du måste vara minst 18 år för att boka eller ha sällskap av en vuxen.

Organiserat av Cesarine: Cooking Class

Plats

Avgår från
Ascoli Piceno, Ascoli Piceno
Denna upplevelse kommer att hållas i en lokal hem. Av sekretessskäl kommer du att få den fulla adressen till din Cesarina-värd efter att du har bokat. Vi kommer att kontakta dig via e-post efter att du har bokat till matchar dig med din perfekta värd baserat på vad du letar efter.
Slutplats
Ascoli Piceno, Ascoli Piceno

Vanliga frågor




Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser