4 timmars privat matlagningsklass med provsmakning i Arezzo

Gratis avbokning finns tillgängligt

Fördjupa dig i en privat matlagningskurs hemma hos Cesarina, lära dig hemligheterna till de mest berömda rätter från Arezzo-köket och smaka på fruktens arbete åtföljd av ett glas lokalt vin.

Under lektionen kommer Cesarina att avslöja knepen för handeln med tre äkta regionala recept. Ha kul att sätta dina matlagningsförmågor på prov. Varje deltagare kommer att ha en arbetsstation utrustad med redskap och alla ingredienser för att laga rätter. Smaka sedan på allt du har förberett tillsammans med ett urval av röda och vita lokala viner.

Cesarine är Italiens äldsta nätverk med 1000+ hemskockar över hela landet i mer än 120 städer. De är passionerade och välkomnande värdar som öppnar dörrarna till sina egna hem för nyfikna resenärer för uppslukande kulinariska upplevelser.

Detta ingår

  • Smaka på de 3 recepten
  • Drycker (vatten, viner och kaffe)
  • Lokala skatter
  • Privat matlagningsklass

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Observera att vår Cesarine är redo och glada att ta emot dig i sina hem! Alla Cesarine är alltid mycket noggranna och uppmärksamma på de viktiga sanitära regler som behövs, ännu mer nu! Hemmen tillhandahåller all nödvändig sanitetsutrustning för gästerna (pappershanddukar för att tvätta händerna, handdesinfektionsgel och så vidare). Tänk på att alltid hålla 1 meters avstånd från varandra och om inte, bär masker och handskar

Ej rullstolsanpassat

Ta med dig biljetten till sevärdheten.

Tänk på att arrangörer kan ställa in på grund av oförutsedda händelser.

Du måste vara minst 18 år för att boka eller ha sällskap av en vuxen.

Organiserat av Cesarine: Cooking Class

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser