4 timers privat matlagingsklasse med smaksprøver i Arezzo

Mulighet for gratis avbestilling

Fordyp deg i en privat matlagingskurs hjemme hos Cesarina, lær hemmelighetene til de mest berømte retter fra Arezzo-kjøkkenet og smak på fruktene på arbeidene dine ledsaget av et glass lokal vin.

I løpet av leksjonen vil Cesarina avsløre triksene for handel med 3 autentiske regionale oppskrifter. Ha det gøy å sette matlagingsferdighetene dine på prøve. Hver deltaker vil ha en arbeidsstasjon utstyrt med redskaper og alle ingrediensene for å lage oppvasken. Deretter kan du smake på alt du har forberedt, ledsaget av et utvalg av røde og hvite lokale viner.

Cesarine er Italias eldste nettverk med 1000+ hjemmekokker over hele landet i mer enn 120 byer. De er lidenskapelige og imøtekommende verter som åpner dørene til sine egne hjem for nysgjerrige reisende for oppslukende kulinariske opplevelser.

Inkludert

  • Smaksprøver av de 3 oppskriftene
  • Lokale skatter
  • Privat matlagingsklasse
  • Drikkevarer (vann, vin og kaffe)

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Vær oppmerksom på at vår Cesarine er klar og begeistret for å være vert for deg i deres hjem! Alle Cesarine er alltid veldig forsiktige og oppmerksomme på de viktige sanitærreglene som trengs, enda mer nå! Hjemmene har alt nødvendig sanitærutstyr for gjestene (papirhåndklær for håndvask, hånddesinfeksjonsgel og så videre). Husk å alltid holde 1 meters avstand fra hverandre og hvis ikke, bruk masker og hansker

Ikke tilrettelagt for rullestol

Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

Merk at arrangører kan avlyse av uforutsette årsaker.

Du må ha fylt 18 år for å booke, ellers må du være i følge med en voksen.

Leveres av Cesarine: Cooking Class

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser