4 timers privat madlavningsklasse med smagning i Arezzo

Mulighed for gratis afbestilling

Dyk dig ned i en privat madlavningskurs hjemme hos Cesarina, lær hemmelighederne om de mest berømte retter fra Arezzo køkken og smag på frugten af dit arbejde ledsaget af et glas lokal vin.

I løbet af lektionen afslører Cesarina tricks ved handlen med 3 autentiske regionale opskrifter. Ha det sjovt at sætte dine madlavningsevner på prøve. Hver deltager har en arbejdsstation udstyret med redskaber og alle ingredienser til at lave opvasken. Smag derefter alt, hvad du har forberedt, ledsaget af et udvalg af røde og hvide lokale vine.

Cesarine er Italiens ældste netværk på 1000+ hjemmekokke over hele landet i mere end 120 byer. De er lidenskabelige og indbydende værter, der åbner dørene i deres egne hjem for nysgerrige rejsende for forbløffende kulinariske oplevelser.

Hvad er inkluderet?

  • Lokale skatter
  • Drikkevarer (vand, vin og kaffe)
  • Privat madlavningsklasse
  • Smagning af de 3 opskrifter

Yderligere oplysninger

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Bemærk venligst, at vores Cesarine er klar og begejstrede for at være vært for dig i deres hjem! Alle Cesarine er altid meget omhyggelige og opmærksomme på de vigtige sanitære regler, der er nødvendige, endnu mere nu! Hjemmene leverer alt det væsentlige sanitetsudstyr til gæsterne (papirhåndklæder til håndvask, hånddesinfektionsgel og så videre). Husk altid at holde 1 meters afstand til hinanden og hvis ikke, så tag masker og handsker på

Ikke tilgængelig med kørestol

Husk at medbringe din billet til denne seværdighed.

Vær opmærksom på at udbyderen kan aflyse på grund af uforudsete omstændigheder.

Du skal være mindst 18 år for at booke eller være ledsaget af en voksen.

Udbydes af Cesarine: Cooking Class

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser