Eetervaring bij een lokaal huis in Asti met showcooking

Gratis annuleren beschikbaar

Dompel jezelf onder in een privé-eetervaring bij een lokaal thuis, geniet van een exclusieve showcooking en proef authentieke recepten van Asti, gekoesterd in familie kookboeken die zijn doorgegeven door echte Italiaanse mama's. Voel de warmte van Italiaanse gastvrijheid terwijl je in contact komt met lokale mensen.

Geniet van een 4-gangenmenu inclusief voorgerecht, pasta, hoofdgerecht met bijgerecht, dessert inclusief drankjes (water, selectie van rode en witte wijnen uit regionale kelders en koffie).

Deze ervaring wordt verzorgd door Cesarine: het oudste netwerk van Italië van meer dan 1000 thuiskoks in het hele land in meer dan 500 steden. Het zijn gepassioneerde en gastvrije gastheren die de deuren van hun eigen huis openen voor nieuwsgierige reizigers voor meeslepende culinaire ervaringen.

Dit is inbegrepen

  • Privé 4-gangen diner of 4-gangen lunch
  • Dranken (water, wijn en koffie)
  • Prive-show koken

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

Houd er rekening mee dat onze Cesarine klaar en enthousiast zijn om u bij hen thuis te ontvangen! Alle Cesarine zijn altijd heel voorzichtig en attent op de belangrijke sanitaire regels die nodig zijn, zelfs nu nog meer! De huizen bieden alle essentiële sanitaire voorzieningen voor de gasten (papieren handdoeken om handen te wassen, handdesinfecterende gel, enzovoort). Denk eraan om altijd 1 meter afstand van elkaar te houden en zo niet, draag maskers en handschoenen

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Locatie

Vertrekpunt
Asti, Asti
Deze ervaring zal worden gehouden in het huis van een local. Om privacyredenen ontvangt u na uw reservering het volledige adres van uw Cesarina-host. We nemen contact met je op nadat je hebt geboekt om je te matchen met je ideale gastheer op basis van wat je zoekt.
Eindpunt
Asti, Asti

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen