Jolletur i La Maddalena Archipel fra Palau

Mulighed for gratis afbestilling

Deltag i en oplevelse på et par timer, væk fra rutinen, for at leve en dynamisk udflugt ombord på en behagelig jolle, der afgår fra Palau, eller hvis du foretrækker det fra La Maddalena.

Afhængigt af dagens vind vil en erfaren skipper vælge den bedste rute til at lære øerne La Maddalena Archipelago at kende som Budelli og Spargi, eller til Caprera-øen for at dykke ned i det klare vand i det berømte Tahiti. Middelhavet, Cala Coticcio. En sjov tur, der ikke må gå glip af, hvis du har et par timer til rådighed.

La Maddalena rejseplan:

Sejler til La Maddalena; En halv times stop direkte fra båden ved Porto della Madonna; En halv times stop direkte fra flåden eller på stranden i Cala Conneri på øen Spargi; Genindtræden

eller

Rejseplan for øen Caprera: Sejler til øen Caprera; Halvtimes stop direkte fra jollen til Isola del Porco; en times stop direkte fra båden ved Cala Coticcio; Halvtimes stop direkte fra jollen ved Cala Napoletana; Genindtræden

Hvad er inkluderet?

  • Lokal ekspert Skipper
  • Brændstoftillæg
  • Brug af udstyr til snorkling

Yderligere oplysninger

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Anbefales ikke til rejsende med rygskader

Anbefales ikke til gravide rejsende

Velegnet til alle fitnessniveauer

I sommermånederne, juli og august, er det tilrådeligt at komme tidligt for at sikre sig en parkeringsplads på grund af det høje antal besøgende.

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
59JP+8G9, Palau, 07020
Mødestedet er på Pier 5, foran caféen. En betalingsparkering er tilgængelig i nærheden af indskibningsstedet. Ellers er der i nærheden af Marina di Palau gratis parkeringspladser ved Via Ulisse, Via dei Feaci og Via dell'Isolotto.
Slutsted
59JP+8G9, Palau, 07020

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser