Cesarine: Marknadstur och matlagningskurs på Local's Home i Asti

Gratis avbokning finns tillgängligt

Besök den livliga lokala marknaden och de traditionella matbutikerna med en lokal hemkock och fördjupa dig i en privat matlagningskurs hemma hos en lokal, lära dig hemligheterna till de mest berömda rätter från Asti-köket och smaka på fruktan på ditt arbete åtföljt av lokala viner .

Under lektionen kommer din värd att avslöja knepen för handeln med tre äkta Asti-recept. Ha kul att sätta dina matlagningsförmågor på prov. Deltagarna kommer att ha en arbetsstation utrustad med redskap och alla ingredienser för att laga rätter. Smaka sedan på allt du har förberett tillsammans med ett urval av röda och vita lokala viner.

Den här upplevelsen hålls av Cesarine: Italiens äldsta nätverk med 1000+ hemmakockar över hela landet i mer än 500 städer. De är passionerade och välkomnande värdar som öppnar dörrarna till sina egna hem för nyfikna resenärer för uppslukande kulinariska upplevelser.

Detta ingår

  • Drycker (vatten, viner och kaffe)
  • Privat matlagningskurs
  • Privat 3-rätters middag eller 3-rätters lunch
  • Privat guidad marknadstur
  • Lokala skatter

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Ej rullstolsanpassat

Ta med dig biljetten till sevärdheten.

Tänk på att arrangörer kan ställa in på grund av oförutsedda händelser.

Du måste vara minst 18 år för att boka eller ha sällskap av en vuxen.

Organiserat av Cesarine: Cooking Class

Plats

Avgår från
Asti, Asti
Denna erfarenhet kommer att hållas i ett av våra Cesarina hem och av privatlivets skull får du din Cesarina-värds fullständiga adress när du har bokat. Vi kommer att kontakta dig när du har bokat för att matcha dig med din idealiska Cesarina baserat på vad du letar efter.
Slutplats
Asti, Asti

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser