Volcano ATV Tour

4,8 · Over all forventning(20 omtaler)
Mulighet for gratis avbestilling

Kom og nyt med oss på en 1 times ATV-tur rundt vulkanen i Vestmannaeyjar og opplev den unike utsikten øya og omgivelsene har å tilby

I løpet av turen skal vi til Prestvik-stranden der fiskeskipet Pelagus strandet, vi skal også kjøre rundt og se på scenen der Guðlaugur Friðþórsson kom til land etter 5-6 km svømming i det mørke og kalde havet etter at Hellisey VE 503 sank. Vi vil kjøre rundt lavaen og inn i midten av vulkanen Eldfell og langs kysten, der utsikten er fantastisk.

Denne turen anbefales for hele familien som vil glede seg over å kjøre rundt på historiske steder i Vestmannaeyjar på en morsom ridetur. ATV’ene er automatiske og enkle å kjøre, så ingen spesiell erfaring er nødvendig. Alle ATV-er er to personer der sjåføren må ha førerkort, passasjerer må være 6 år eller eldre.

Inkludert

  • Hjelm
  • hansker
  • Kjeledress

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

Bestillinger fra passasjerer på cruiseskip – Hvis cruiseskip ikke kan komme inn i Vestmannaeyjar på grunn av vær eller andre forhold – 70 % refusjon av bestilling

Ikke tilrettelagt for rullestol

Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

Informasjon om turen

Sted

Startsted
Strandvegur 65, Strandvegur 65, Vestmannaeyjabær, 900
Vennligst vær på stedet vårt ca 20 minutter før planlagt avgangstid. Vi er kun 2-3 min gange fra fergen Herjólfur. Bare gå rett opp fra Herjólfur, vi er på hjørnet ved Strandvegur 65.
Endepunkt
Strandvegur 65, Strandvegur 65, Vestmannaeyjabær, 900

Dette likte gjestene best

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser