Amritsar-expedities (historische erfgoedwandeling en volledige dagtour)

Gratis annuleren beschikbaar

De gids en de chauffeur in een taxi arriveren in de lobby van het hotel om u op te halen en beginnen de tour door u naar de parkeerplaats van de Gouden Tempel te brengen. Na het bereiken is er een klein stukje lopen om de plaats van het bloedbad in Jallianwala Bagh te bereiken. Op de site duurt het ongeveer 1 uur om de martelaren en de muur van kogelsporen te zien.

De Gouden Tempel ligt naast de Jaliianwala Bagh-site na een wandeling over de smalle markten in de buurt. In de Gouden Tempel is de keuken het meest levendige gedeelte waar bijna 500 vrijwilligers samenwerken om de maaltijd voor meer dan 50.000 toegewijden te bereiden.

Partition Museum is de volgende in de lijst waar we entree betalen en getuige zijn van de Partition Stories. 2 uur is verplicht in het museum.

Wagha Border Amritsar is een van de meest aantrekkelijke bestemmingen van Amritsar, gelegen aan de Attari-grens van Amritsar. Hier demonstreren Indiase en Pakistaanse soldaten een opmerkelijk vertoon van patriottisme door van beide kanten te paraderen en de vlag te laten zakken.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Engelssprekende gids

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Snacks
    • De kosten voor het Partition Museum bedragen 10 roepies voor Indiase paspoorthouders en 250 roepies voor internationale paspoorthouders.

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Vervoersopties zijn rolstoeltoegankelijk

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen