Heldagstur Gamla Goa Dudhsagar Falls and Spice Plantation

Gratis avbokning finns tillgängligt

Efter upphämtning förs du till världsarvet i gamla Goa. Senare stannar du för frukost och beger dig sedan till Mollem National Park, en 240 kvadratkilometer stor nationalpark rik på olika typer av växter, fåglar, fjärilar som visar upp den sanna skönheten i Countryside India.

Du kommer nu att njuta av jeepsafari och nå Goas högsta vattenfall - Dushsagar-vattenfallen. Gästerna kan ta ett dopp eller utforska en närliggande skog, det är en fröjd för fotografer att klicka på naturens skönhet i sin råa form.

Efter denna upplevelse går vi vidare till nästa outforskade destination, byn Keri rik på kryddplantager och naturlig skönhet. Skäm bort dig med den utsökta maten i exotisk Goan-stil innan turnén.

Gästerna tar sedan den guidade turen och utforskar det stora utbudet av kryddplantageträdgårdar, kvittrande fåglar och den lugna omgivningen bort från det liv och rörelse i den normala Goa-vibben. Turen avslutas med att släppa av gästerna vid hotellet/träffpunkten på kvällen.

Detta ingår

  • Inträdesbiljett till Spice Plantation
  • Jeep Safari
  • Lunch

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Personlig utgift
    • Tips
    • Entrébiljett till kyrkor
    • Frukost

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Upphämtning från centralt belägna hotell i Baga, Calangute, Candolim, Panjim. Om hotellet inte är centralt beläget kommer närmaste mötesplats att delas med gästen.

    Endast upphämtning från centralt belägna hotell i Baga, Calangute och Candolim. Om hotellet inte ligger i det nämnda området ombeds gästen att möta oss vid närmaste upphämtningsställe.

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Arpora Junction, Arpora, 403519
    Avgår från
    IndianOil, Panaji, 403001
    Möt oss utanför huvudporten till Hotel Sun Inn Ponda.
    Slutplats
    Arpora Junction, Arpora, 403519
    Slutplats
    IndianOil, Panaji, 403001

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser