Dagtour Old Goa Dudhsagar Falls en Spice Plantation

Gratis annuleren beschikbaar

Na het ophalen wordt u naar de werelderfgoedlijst van UNESCO van het oude Goa gebracht. Later stop je voor het ontbijt en ga je vervolgens naar Mollem National Park, een 240 vierkante kilometer groot nationaal park dat rijk is aan verschillende soorten planten, vogels en vlinders en dat de ware schoonheid van het platteland van India laat zien.

Je zult nu genieten van jeepsafari en de hoogste waterval van Goa bereiken, de Dushsagar-watervallen. Gasten kunnen gaan zwemmen of een nabijgelegen bos verkennen, het is een genot voor fotografen om de schoonheid van de natuur in zijn rauwe vorm aan te klikken.

Na deze ervaring gaan we naar de volgende onontgonnen bestemming, het dorp Keri, rijk aan kruidenplantages en natuurlijke schoonheid. Geniet vóór de tour van het heerlijke eten in exotische Goan-stijl.

De gasten nemen vervolgens de rondleiding en verkennen de grote verscheidenheid aan kruidenplantagetuinen, tjilpende vogels en de rustige omgeving, weg van de drukte van de normale Goa-sfeer. De tour eindigt door de gasten 's avonds af te zetten bij het hotel / ontmoetingspunt.

Dit is inbegrepen

  • Lunch
  • Toegangsbewijs voor Spice Plantation
  • Jeepsafari

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Persoonlijke uitgaven
    • Tips
    • Toegangsbewijs voor kerken
    • Ontbijt

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Ophalen bij centraal gelegen hotels in Baga, Calangute, Candolim, Panjim. Als het hotel niet centraal gelegen is, wordt het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt gedeeld met de gast.

    Alleen ophalen bij centraal gelegen hotels in Baga, Calangute en Candolim. Als het hotel zich niet in het genoemde gebied bevindt, wordt de gast verzocht ons op te halen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Arpora Junction, Arpora, 403519
    Vertrekpunt
    IndianOil, Panaji, 403001
    Ontmoet ons buiten de hoofdingang van Hotel Sun Inn Ponda.
    Eindpunt
    Arpora Junction, Arpora, 403519
    Eindpunt
    IndianOil, Panaji, 403001

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen