Amritsar Gouden Tempel Tour.

Toon alle 14 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Golden Temple Walking Tour door Globe Trek Travel begint bij het Partition Museum, gelegen in het stadhuis van Amritsar. Daar zal onze Engelstalige gids je alles vertellen over de achtergronden achter de ongeregeldheden die ertoe hebben geleid dat Brits India in twee verschillende landen, India en Pakistan, inbrak. Dit is de perfecte locatie om meer te weten te komen over zowel Amritsar als het land in het algemeen.

Terwijl we de smalle, drukke straten van de oude stad verkennen, ziet u een replica van het Indiase parlement en een standbeeld van Babasaheb Ambedkar, een beroemde sociale hervormer.

Voortzetting van onze reis door de geschiedenis van Amritsar en het Sikhisme, de Akal Takht, de hoogste zetel van religieuze autoriteit voor het Sikhisme

Het volgende punt op onze tour is Amritsar's symbolische icoon, de Gouden Tempel. Deze indrukwekkende plaats van aanbidding boeit niet alleen vanwege de prachtige architectuur, maar ook vanwege de sfeer van respect en spiritualiteit die in de omgeving wordt gevoeld.

Dit is inbegrepen

  • Uitleg over de geschiedenis en feiten van de plaats
  • Loop naar 's werelds grootste keuken
  • Professionele en deskundige gids.
  • Alle toeslagen en belastingen
  • Flessenwater

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Persoonlijke uitgaven
    • Privé-vervoer

    Gesproken talen door de gids

    Engels (GB)

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Alle plaatsen en oppervlakken zijn rolstoeltoegankelijk

    Geschikt voor alle condities

    Bedek je hoofd met een zakdoek / sjaal / dupatta Draag jurken met gesloten schouders (Vermijd het dragen van mouwloze jurken) Draag geen korte broeken of jurken boven de knieën

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen