Triund Trek

Gratis annuleren beschikbaar

Triund is een klein heuvelstation gelegen aan de voet van de Dhauladhar Ranges in het Kangra-district van Himachal. Het ligt in de buurt van Dharamshala en ligt op een hoogte van ongeveer 2850 meter. Deze trektocht biedt majestueuze uitzichten over de heuvels rondom. Men raakt gebiologeerd door zijn hoogten en de landschappen die het biedt.

Het weer in Triund is aangenaam in de zomermaanden. Je kunt de koele bries van de heuvels voelen als je de heuvels beklimt. De temperatuur in Triund daalt na de maand oktober en sneeuwval is te zien in de maanden januari - maart.

De totale afstand van de trek is 7 km. De moeilijkheidsgraad van de Triund-trekking kan als gemakkelijk tot matig worden beschouwd. Zelfs de beginners kunnen gaan voor Triund trek. Je moet gezond zijn en een goed uithoudingsvermogen hebben. Na 7 km trekking bereikt u de betoverende site van Triund, waar de camping is voltooid. Kamperen onder de sterren op zo'n hoogte omringd door majestueuze bergen is een ervaring van je leven!

Dit is inbegrepen

  • Diner
  • Ontbijt

Aanvullende informatie

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Geschikt voor alle condities

Locatie

Vertrekpunt
McLeod Ganj, McLeod Ganj, Dharamshala
Onze vertegenwoordiger neemt contact met hen op.
Eindpunt
McLeod Ganj, McLeod Ganj, Dharamshala

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen