Prambanan Temple och Ramayana Ballet Show (VIP-plats med middag)

4,6 · Utmärkt(7 recensioner)
Visa alla bilder (4)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Ramayana Ballet är en unik och häpnadsväckande föreställning som väcker det gamla hinduiska eposet till liv genom dans och musik. Föreställningen äger rum i friluftsteatern i Prambanan-templet. Dansarna, klädda i färgglada traditionella kostymer, rör sig graciöst till musiken av en live gamelan-orkester. Föreställningen har också fantastiska visuella effekter, inklusive fyrverkerier och belysning, som bidrar till showens förtrollning.

Innan showen kommer du att besöka Prambanan-templet, den största hindusttemplet i världen med lokal guide inkluderad för att förklara templets detaljerade historia.

Du kommer också att äta middag med ett autentiskt traditionellt indonesiskt kök med romantisk bakgrund medan du njuter av maten.

Obs: Ramayana Ballet är inte tillgänglig varje dag. Normalt kommer det att hållas varje tisdag, torsdag och lördag. Vänligen kontakta oss för att bekräfta tillgängligheten. Utomhusshowerna är tillgängliga under torrperioden från Mei till oktober, resten kommer att hållas inomhus.

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon
  • Middag i Rama-Shinta Resto
  • Alla avgifter och skatter
  • Lokal guide i Prambanan-templet
  • VIP-plats under Ramayana Ballet Show

Övrig information

Vänligen meddela oss var du bor under ditt besök i Yogyakarta. Vi hämtar dig på ditt boende i Yogyakarta City.

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

*Special note* : Ramayana Ballet Show är inte tillgänglig varje dag. Normalt kommer det att hållas varje tisdag, torsdag och lördag. Vänligen kontakta oss först för att bekräfta tillgängligheten. Ute- eller utomhusshowen är endast tillgänglig under torrperioden från Mei till oktober, resten kommer att hållas inomhus.

Ej rullstolsanpassat

Ta med dig biljetten till sevärdheten.

Information om turen

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser