Prambanan Temple og Ramayana Ballet Show (VIP-sete med middag)

4,6 · Utmerket(7 omtaler)
Mulighet for gratis avbestilling

Ramayana Ballet er en unik og fantastisk forestilling som bringer det gamle hinduistiske eposet til live gjennom dans og musikk. Forestillingen finner sted i friluftsteatret i Prambanan Temple. Danserne, kledd i fargerike tradisjonelle kostymer, beveger seg grasiøst til musikken til et live gamelan-orkester. Forestillingen har også fantastiske visuelle effekter, inkludert fyrverkeri og belysning, som legger til fortryllelsen av showet.

Før showet vil du besøke Prambanan-tempelet, det største hindusttemplet i verden med lokal guide inkludert for å forklare detaljhistorien til templet.

Du vil også spise middag med en autentisk tradisjonell indonesisk mat med romantisk bakgrunn mens du nyter maten.

Merk: Ramayana Ballet er ikke tilgjengelig hver dag. Normalt vil det bli holdt hver tirsdag, torsdag og lørdag. Vennligst kontakt oss for å bekrefte tilgjengeligheten. Utendørsshowene er tilgjengelige i tørrsesongen fra Mei til oktober, resten vil bli holdt innendørs.

Inkludert

  • Middag i Rama-Shinta Resto
  • VIP-sete under Ramayana Ballet Show
  • Lokal guide i Prambanan-tempelet
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Alle gebyrer og avgifter

Øvrig informasjon

Gi oss beskjed om hvor du bor under ditt besøk i Yogyakarta. Vi henter deg på overnattingsstedet ditt i Yogyakarta City.

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

*Spesiell merknad* : Ramayana Ballet Show er ikke tilgjengelig hver dag. Normalt vil det bli holdt hver tirsdag, torsdag og lørdag. Vennligst kontakt oss først for å bekrefte tilgjengeligheten. Frilufts- eller utendørsshowet er kun tilgjengelig i tørrsesongen fra Mei til oktober, resten vil bli holdt innendørs.

Ikke tilrettelagt for rullestol

Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

Informasjon om turen

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser