Prambanan-tempel en Ramayana-balletshow (VIP-zitplaats met diner)

4,6 · Geweldig(7 beoordelingen)
Toon alle 4 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Ramayana Ballet is een unieke en verbluffende voorstelling die het oude hindoe-epos tot leven brengt door middel van dans en muziek. De voorstelling vindt plaats in het openluchttheater van de Prambanan-tempel. De dansers, gekleed in kleurrijke traditionele kostuums, bewegen gracieus op de muziek van een live gamelanorkest. De voorstelling bevat ook verbluffende visuele effecten, waaronder vuurwerk en verlichting, die bijdragen aan de betovering van de show.

Voorafgaand aan de show bezoekt u de Prambanan-tempel, het grootste hindoeïstische tempelcomplex ter wereld, inclusief een lokale gids om de gedetailleerde geschiedenis van de tempel uit te leggen.

Je dineert ook met een authentieke traditionele Indonesische keuken met een romantische achtergrond terwijl je geniet van de keuken.

Opmerking: Ramayana Ballet is niet elke dag beschikbaar. Normaal gesproken wordt het elke dinsdag, donderdag en zaterdag gehouden. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te bevestigen. De buitenshows zijn beschikbaar in het droge seizoen van mei tot oktober, de rest wordt binnen gehouden.

Dit is inbegrepen

  • VIP-zitplaats tijdens Ramayana Ballet Show
  • Diner in Rama-Shinta Resto
  • Voertuig met airco
  • Lokale gids in de Prambanan-tempel
  • Alle toeslagen en belastingen

Aanvullende informatie

Laat ons weten waar u verblijft tijdens uw bezoek aan Yogyakarta. We halen u op bij uw accommodatie in Yogyakarta City.

Geschikt voor alle condities

*Speciale opmerking*: Ramayana Ballet Show is niet elke dag beschikbaar. Normaal gesproken wordt het elke dinsdag, donderdag en zaterdag gehouden. Neemt u alstublieft eerst contact met ons op om de beschikbaarheid te bevestigen. De openlucht- of buitenshow is alleen beschikbaar in het droge seizoen van mei tot oktober, de rest wordt binnen gehouden.

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Routebeschrijving

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen