Buggysafari met wijnproeverij

Gratis annuleren beschikbaar

Laat ons u meenemen op een adrenaline-aangedreven reis door het hart van dit pittoreske eiland. Zet je schrap voor een onvergetelijke ervaring terwijl je de verborgen juweeltjes en ruige terreinen van het eiland Korčula verkent.

Onze Korcula Buggy Tour belooft een spannende escapade voor avonturiers van alle niveaus. Begin de opwinding door door olijfgaarden, wijngaarden en charmante dorpjes te reizen, terwijl u geniet van de rijke geschiedenis en cultuur, verteld door onze deskundige gidsen. De veelzijdigheid van onze buggy's zorgt voor een comfortabele en veilige rit, zodat u zich kunt concentreren op de adembenemende landschappen en het adembenemende uitzicht op de kust.

Krijg toegang tot verborgen plekken die buiten het reguliere toeristenpad liggen. Ongerepte landschappen en panoramische vergezichten wachten op u en bieden volop mogelijkheden voor Instagram-waardige momenten en meeslepende natuurervaringen.

Boek je Korcula Buggy Safari Tour-ervaring, houd je hoed vast, start de motor en het avontuur kan beginnen!

Dit is inbegrepen

  • Wijn, likeuren, lokale zoetigheden, jam, honing, olijfolieproeverij

Aanvullende informatie

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Geschikt voor alle condities

We halen en brengen gasten binnen 5 kilometer van de stad Korcula. Wij halen en brengen geen gasten van het schiereiland Orebic en Peljesac.

Niet rolstoeltoegankelijk

Locatie

Vertrekpunt
KORKYRA INFO, Trg Petra Šegedin 3a, Korčula, 20260
Ons kantoor bevindt zich in de stad Korcula, op 5 minuten lopen van de veerhaven van Korcula. Kom 5 minuten vóór de rondleiding naar ons kantoor als u geen gebruik wilt maken van de ophaalservice.
Eindpunt
KORKYRA INFO, Trg Petra Šegedin 3a, Korčula, 20260

Beoordelingen van gebruikers

De moeite waard
5.0
Faciliteiten
4.0
Kwaliteit dienstverlening
4.0
Gemakkelijk te bereiken
5.0

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen