Buggy Safari med vinsmagning

Vis alle 13 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Lad os tage dig med på en adrenalin-drevet rejse gennem hjertet af denne maleriske ø. Spænd ind for en uforglemmelig oplevelse, mens du udforsker de skjulte perler og barske terræner på øen Korčula.

Vores Korcula Buggy Tour lover en spændende eskapade for eventyrere på alle niveauer. Sæt gang i spændingen ved at krydse olivenlunde, vinmarker og charmerende landsbyer og nyde den rige historie og kultur fortalt af vores kyndige guider. Alsidigheden af vores buggies sikrer en behagelig og sikker tur, så du kan fokusere på de betagende landskaber og en fantastisk kystudsigt.

Få adgang til skjulte steder, der ligger uden for den almindelige turiststi. Urørte landskaber og panoramaudsigter venter, hvilket giver rig mulighed for Instagram-værdige øjeblikke og fordybende naturoplevelser.

Book din Korcula Buggy Safari Tour-oplevelse, hold på hatten, start motoren, og eventyret kan begynde!

Hvad er inkluderet?

  • Vin, likører, lokale slik, syltetøj, honning, olivenolie smagning

Yderligere oplysninger

Anbefales ikke til gravide rejsende

Anbefales ikke til rejsende med fare for hjerte-kar-sygdomme

Velegnet til alle fitnessniveauer

Vi henter og afleverer gæster inden for 5 kilometer fra Korcula by. Vi henter og afleverer ikke gæster fra halvøen Orebic og Peljesac.

Ikke tilgængelig med kørestol

Placering

Afgangssted
KORKYRA INFO, Trg Petra Šegedin 3a, Korčula, 20260
Vores kontor er i Korcula by, 5 minutters gang fra Korcula færgehavn. Kom 5 minutter før turen til vores kontor, hvis du ikke har brug for afhentningstjenesten.
Slutsted
KORKYRA INFO, Trg Petra Šegedin 3a, Korčula, 20260

Ofte stillede spørgsmål





Har du nogen forslag?

Billetter og priser