Utforska Pula med en lokal

5

Enastående
7 recensioner
Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Din guide hade en personlig koppling till staden. Som historielärare med djup passion för Pula erbjuder han ett unikt perspektiv på dess rika historia och kultur. Född och uppvuxen i den här staden hade han en djup kärlek till dess arv och han är hängiven att dela dess underverk med besökare. Denna personliga touch, i kombination med besök på ikoniska landmärken som Augustustemplet och Forum Romanum, skapar en oförglömlig upplevelse. Resenärer lär sig inte bara om stadens gamla förflutna utan känner också den genuina tillgivenhet som din reseguide hade för Pula, vilket gör denna turné verkligen exceptionell.

Detta ingår

  • Professionell guide

Övrig information

Anpassat för rullstol

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Transportalternativ är rullstolsanpassade

Resenärer bör ha medelgod fysisk kondition

Information om turen

Plats

Avgår från
Park Nimfeja, Arena, Pula, 52100
Park Nimfej är en liten park som ligger mellan parkeringen Riva och Karolina. Parken ligger till vänster om infarten till Karolina parkering. Din guide kommer att bära en vit skjorta med företagets logotyp.
Slutplats
Forum Square, Forum 3, Pula, 52100
Pula Forum, i hjärtat av Pula, är en betydande historisk plats från den romerska eran. Byggd på 1:a århundradet f.Kr., var det centrum för det antika Pulas politiska och sociala liv. Idag är Forum ett livligt offentligt torg som är värd för kulturevenemang, som blandar antik och medeltida arkitektur.

Betyg från andra besökare

5Enastående(7 recensioner)
Värt ett besök
5.0
Faciliteter
5.0
Servicenivå
5.0
Lätt att hitta
4.7

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser