Dagstur till Elafonisi Island från Chania

4,2 · Mycket bra(14 recensioner)
Visa alla bilder (35)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Upp till den sydvästligaste punkten av ön, på en av de mest spektakulära och oväntade platserna på ön är där vi kommer att tillbringa dagen. Elafonisi är en plats med exceptionell naturlig skönhet, något mellan en ö och en halvö, eftersom du måste gå genom havet för att nå den.

En gång ockuperat av pirater, är det idag ett mycket populärt resmål för dagsutflykter som översvämmar dit till avlägsna laguner, samtidigt som de har en Medelhavssemester.

Elafonisi är ett paradis på jorden – en himmel av oöverträffad skönhet. Den är täckt av sanddyner, låga träd, buskar, liljor och enbär. Du kan ta dig dit till fots från stranden genom att passera genom grunt akvamarin och turkost vatten. Den vita och rosa sanden gjord av tusentals trasiga snäckskal, det klara blågröna vattnet, de små vikarna och de avskilda små stränderna påminner resenärerna om ett förlorat paradis.

Ta ett dopp i det varma tropiska vattnet och koppla av under den varma sommarsolen!

Detta ingår

  • Professionell engelsk guide
  • Hotellhämtning och avresa (vid Perivolia, Halepa, Akrotiri, Halidon Street Alpha Bank, Chania centrum, Kladissos, Nea Chora, Agioi Apostoloi, Xrysi Akti, Daratso, Galatas, Kalamaki, Stalos, Agia Marina, Platanias, Gerani, Kontomari , Pyrgos, Psyionfrou, Maleme, Tavronitis, Kolymvari, Minothiana, Paraniana och Kamisiana)
  • Luftkonditionerat fordon

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Mat och dryck
    • Personliga utgifter

    Övrig information

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Ta baddräkter

    Säten tilldelas teaterföreningens kontor och kommer inte att vara känd före föreställningsdatumet

    Vid bokning vänligen ange ditt hotell namn och plats. Du kommer att bli underrättad via e-post om hämtningspunkt och tidpunkt

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser