Privat dagstur med segelbåt besök i Halkidiki

Gratis avbokning finns tillgängligt

Vi riktar vår inbjudan till dem som söker avkoppling och möjligheten att sola sig i Halkidikis skönhet. Upplev kustlinjen på det mest ekologiska, förtrollande och säkra sättet genom våra yachttjänster.

Resplan Vår resa börjar med det första stoppet vid Kelyfos, en idealisk plats för både simning och snorkling i dess kristallklara vatten. Vi seglar till Spalathronisia och utforskar frodiga stränder, inklusive den berömda Lemos, som kännetecknas av sin smala sandrand med havet på båda sidor. Runt middagstid pausar vi för en valfri lunch på en restaurang i Neos Marmaras, Halkidiki, Spalathronisia eller en annan pittoresk plats.

Vi fortsätter vårt äventyr och navigerar i vikarna i södra Neos Marmaras – Porto Carras, och stannar till för ett sista uppfriskande dopp innan vi beger oss till den charmiga Kameno-stranden, som endast är tillgänglig sjövägen.

Observera att kryssningsresplanen kan komma att ändras beroende på väderförhållanden eller gästpreferenser.

Detta ingår

  • För mat och dryck (lunch) stannar vi till vid en krog under turen. Avgiften bärs av kunderna. Detta görs efter samråd med uppdragsgivarna innan resans start.
  • Alla avgifter och skatter
  • Kapten, Yachtbränsle, Musiksystem Wifi, Tvättvatten, Mineralvatten, juicer, Städkostnader, Sup (stå upp paddel) & Snorkelutrustning.

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Information om turen

Plats

Avgår från
Miraggio Thermal Spa Resort, Paliouri, 630 85
Du tar vägen till Miraggio Thermal Spa Resort. När du når ingången kommer du att gå ner till vänster och följa fortsättningen av vägen där den leder till ingången till Miraggio Resort Marina. Där vid ingången finns en säkerhetsman på resorten, som låter dig veta exakt var du kan hitta oss.
Slutplats
Miraggio Thermal Spa Resort, Paliouri, 630 85

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser