Privat dags sejlbådstur besøg i Halkidiki

Mulighed for gratis afbestilling

Vi udsender vores invitation til dem, der søger afslapning og mulighed for at sole sig i Halkidikis skønhed. Oplev kystlinjen på den mest økologiske, fortryllende og sikre måde gennem vores yachttjenester.

Rejseplan Vores rejse starter med det første stop ved Kelyfos, et ideelt sted til både svømning og snorkling i dets krystalklare vand. Vi sejler til Spalathronisia og udforsker frodige strande, herunder den berømte Lemos, der er karakteriseret ved sin smalle sandstribe med havet på begge sider. Omkring middag holder vi pause til en valgfri frokost på en restaurant i Neos Marmaras, Halkidiki, Spalathronisia eller et andet malerisk sted.

For at fortsætte vores eventyr, navigerer vi i bugterne i det sydlige Neos Marmaras - Porto Carras, og stopper for en sidste forfriskende svømmetur, inden vi går til den charmerende Kameno-strand, som kun er tilgængelig ad havet.

Bemærk venligst, at krydstogtsrejseplanen kan være genstand for ændringer baseret på vejrforhold eller gæsters præferencer.

Hvad er inkluderet?

  • Alle skatter og afgifter
  • Kaptajn, Yacht brændstof, Musiksystem Wifi, Vaskevand, Mineralvand, juice, Rengøring omkostninger, Sup (stand up padle) & Snorkel udstyr.
  • For mad og drikke (frokost) stopper vi ved en Tavern under turen. Afgiften afholdes af kunderne. Dette sker efter samråd med kunderne inden rejsens start.

Yderligere oplysninger

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Anbefales ikke til gravide rejsende

Anbefales ikke til rejsende med fare for hjerte-kar-sygdomme

Velegnet til alle fitnessniveauer

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Miraggio Thermal Spa Resort, Paliouri, 630 85
Du tager vejen til Miraggio Thermal Spa Resort. Når du når indgangen, vil du gå til venstre ned efter fortsættelsen af vejen, hvor den fører til indgangen til Miraggio Resort Marina. Der ved indgangen er en Resort sikkerhedsmand, som vil fortælle dig præcis, hvor du kan finde os.
Slutsted
Miraggio Thermal Spa Resort, Paliouri, 630 85

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser