Sunset Santorini Wine Bästa utsikten Bästa foton: Venetsanos -Santo

Gratis avbokning finns tillgängligt

Upplev ditt livs solnedgång på Santorini, smutta på utsökta viner när solen sjunker under horisonten och målar himlen med hisnande färger.

Besök de 2 vingårdarna med den bästa utsikten på ön, och erbjuder hisnande panoramabilder som perfekt kompletterar de utsökta vinerna du kommer att smaka.

Njut av en vinprovningsupplevelse med 9 noggrant utvalda viner som var och en visar upp Santorinis unika smaker. När du njuter av varje klunk kan du lära dig om öns unika vinodling och vinframställningstraditioner från våra passionerade lokala guider som anser att Santorini är hem och verkligen känner till vinstockarna.

Utforska den historiska vingården Venetsanos, där du kommer att upptäcka den rika historien och teknikerna som gör Santorinis viner så exceptionella. Slutligen, avsluta din turné med en fantastisk solnedgång vid Santo Wines, vilket ger den perfekta bakgrunden till en dag av utforskning och överseende.

Följ med oss på en verkligt uppslukande och minnesvärd vintur, där Santorinis bästa utsikt och bästa viner väntar på dig.

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon
  • Vatten på flaska
  • Alla avgifter och skatter
  • Alkoholhaltiga drycker
  • Snacks
  • Privat transport

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Vi erbjuder upphämtningstjänster från alla hotell och Airbnb-boenden i Santorini. Om din plats inte finns med i listan, oroa dig inte – vi kan fortfarande ordna din hämtning. Ange bara detaljerna när du har slutfört din bokning.

Information om turen

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser