Zonsondergang Santorini-wijn Beste uitzichten Beste foto's: Venetsanos -Santo

Gratis annuleren beschikbaar

Ervaar de zonsondergang van je leven op Santorini, terwijl je geniet van heerlijke wijnen terwijl de zon onder de horizon zakt en de lucht schildert met adembenemende kleuren.

Bezoek de 2 wijnhuizen met het beste uitzicht op het eiland en adembenemende panorama's die perfect aansluiten bij de voortreffelijke wijnen die u proeft.

Geniet van een wijnproeverij met 9 zorgvuldig geselecteerde wijnen, die elk de unieke smaken van Santorini laten zien. Terwijl u van elke slok geniet, leert u meer over de unieke wijnbouw- en wijntradities van het eiland van onze gepassioneerde lokale gidsen die Santorini als hun thuis beschouwen en de wijngaarden echt kennen.

Verken de historische Venetsanos-wijnmakerij, waar je de rijke geschiedenis en technieken ontdekt die de wijnen van Santorini zo uitzonderlijk maken. Sluit uw tour ten slotte af met een prachtige zonsondergang bij Santo Wines, die de perfecte achtergrond vormt voor een dag vol ontdekkingen en verwennerij.

Ga met ons mee op een werkelijk meeslepende en onvergetelijke wijntour, waar de beste uitzichten en de beste wijnen van Santorini op je wachten.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Snacks
  • Voertuig met airco
  • Alcoholische dranken
  • Alle toeslagen en belastingen
  • Flessenwater

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Geschikt voor alle condities

Wij bieden ophaaldiensten aan vanaf alle hotels en Airbnb-accommodaties in Santorini. Als uw locatie niet in de lijst staat, hoeft u zich geen zorgen te maken: we kunnen nog steeds uw ophaalservice regelen. Geef de details op nadat u uw boeking heeft voltooid.

Routebeschrijving

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen