Privat Sunset Wine Tour med 3 vingårdar och tapas

Gratis avbokning finns tillgängligt

Upplev magin i Santorinis hisnande solnedgång när du njuter av en 4-timmars vintur i solnedgången ledd av våra passionerade lokala guider.

Utforska 3 traditionella vingårdar strategiskt inbäddade i öns natursköna gobeläng, där du kommer att prova ett kurerat urval av 12 olika viner.

Skäm bort dig med läckra ostbrickor från små grekiska producenter och välsmakande snacks när du lär dig om grekiska viner, matkombinationer och vinprovning från våra kunniga guider.

Njut av personlig uppmärksamhet och fascinerande insikter i vin från våra experter, som kulminerar i en magisk vinprovning i solnedgången på en vingård på en kulle på de vulkaniska klipporna.

Denna unika upplevelse är perfekt för vinentusiaster på alla nivåer, och erbjuder en unik möjlighet att upptäcka Santorinis smaker med våra lokala guider och njuta av solnedgången.

Med bekväm hotell/Airbnb hämtning och avlämning, låt oss lyfta din Santorini-upplevelse med en uppslukande vinresa genom öns berömda vingårdar.

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon
  • Vatten på flaska
  • Alkoholhaltiga drycker
  • Snacks
  • Privat transport

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Dricks

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Rekommenderas ej för gravida resenärer

    Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Vi erbjuder upphämtningstjänster från alla hotell och Airbnb-boenden i Santorini. Om din plats inte finns med i listan, oroa dig inte – vi kan fortfarande ordna din hämtning. Ange bara detaljerna när du har slutfört din bokning.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser