Chester Food Tour med drinker

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Opplev 9 unike mat- og drikkestopp under din kulinariske reise gjennom byen og sett pris på alle Chesters mest ikoniske severdigheter og monumenter! Smaksløkene er fristet ettersom hvert stopp gir minneverdige møter med lokale og globale matkulturer og tradisjoner.

Maten fra våre håndplukkede uavhengige restauranter, boder og barer er eksepsjonell og variert. Få et innblikk i hva du spiser når eiere deler den fascinerende historien bak maten og virksomheten deres.

Avslappende spaserturer langs murene og rekkene av Chester gir en minneverdig godbit, med underholdende historier, hemmeligheter og fakta som hjelper deg med å fordype deg i byens . Inngang til eldgamle skatter som Chester Cathedral og romerske hager er inkludert.

En kunnskapsrik guide vil lede turen glad rundt Chester, gi innsidekunnskap. Turen er ideell for alle mat- og drikkeelskere, pluss folk som ønsker å utforske byen på en annen, mer deilig måte. Lokalt? Kom og bli overrasket!

Inkludert

  • Snacks underveis som refererer til byens arv og lenker til historier om byens mathistorie.
  • Det er fem alkoholholdige drikker inkludert, og alternativer for ikke-drikkere
  • Du vil prøve å dele tallerkener på hemmelige arenaer rundt om i byen! Veganer, vegetarianer og alle allergier og kostholdskrav er oppfylt så lenge vi blir informert av gjesten ved bestilling av turen.
  • Privat guide
  • Du vil prøve mange små tallerkener og individuelle porsjoner på hemmelige arenaer rundt om i byen Chester. Alle diettkrav oppfylt så lenge vi blir informert av gjesten ved bestilling av turen.
  • Dagen starter med en te eller kaffe, eventuelt med en vri!

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Privat transport
    • drikkepenger

    Øvrig informasjon

    Tjenestedyr er tillatt

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Vi krever kostholdskrav og allergier fra reisende og prøver å imøtekomme vegetarianer, vegansk og glutenfri

    Informasjon om turen

    Sted

    Startsted
    Chester Town Hall, Northgate St 33, Chester, CH1 2HQ
    Din guide vil vente på bunnen av trinnene som fører opp til besøkssenteret. Det er i rådhuset, vendt mot katedralen og en statue av tre figurer sammenflettet. Hvis du kan være 5 til 10 minutter for tidlig, vil det være nyttig.
    Endepunkt
    Chester Market, Exchange Square, Northgate St, Chester, CH1 2AR
    The New Market har parkering og er rett rundt hjørnet fra der vi møtes på besøkssenteret. Det er parkering på New Market, og også ved racerbanen (park på motsatt side av racerbanen for £6 per dag). Togforbindelsene til Chester fra Manchester og Liverpool er direkte.

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser