Chester Food Tour met drankjes

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Tijdens uw culinaire reis door de stad ervaart u 9 unieke eet- en drinkstops en waardeert u alle meest iconische bezienswaardigheden en monumenten van Chester! Smaakpapillen worden geprikkeld, want elke stop biedt memorabele ontmoetingen met lokale en wereldwijde eetculturen en -tradities.

Het eten van onze zorgvuldig geselecteerde onafhankelijke restaurants, kraampjes en bars is uitzonderlijk en gevarieerd. Krijg inzicht in wat u eet terwijl eigenaren de fascinerende geschiedenis achter hun eten en bedrijf delen.

Ontspannen wandelingen langs de muren en rijen van Chester bieden een memorabele traktatie, met vermakelijke verhalen, geheimen en feiten die u helpen onder te dompelen in de stad. Toegang tot oude schatten zoals de kathedraal van Chester en Romeinse tuinen zijn inbegrepen.

Een deskundige gids leidt de tour vrolijk door Chester en biedt insiderkennis. De tour is ideaal voor alle liefhebbers van eten en drinken, plus mensen die de stad op een andere, meer heerlijke manier willen verkennen. Lokaal? Kom en laat u verrassen!

Dit is inbegrepen

  • De dag begint met een kopje thee of koffie, eventueel met een twist!
  • Er zijn vijf alcoholische dranken inbegrepen, en alternatieven voor niet-drinkers
  • Je probeert een deelschotel op geheime locaties in de stad! Er wordt aan veganistisch, vegetarisch en aan alle allergieën en dieetwensen voldaan, zolang we door de gast op de hoogte worden gesteld bij het boeken van de tour.
  • Snacks onderweg die verwijzen naar het erfgoed van de stad en verwijzen naar verhalen over de voedselgeschiedenis van de stad.
  • Privé gids
  • Je probeert talloze kleine schotels en individuele porties op geheime locaties in de stad Chester. Er wordt aan alle dieetwensen voldaan, zolang we door de gast op de hoogte worden gesteld bij het boeken van de tour.

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Privé-vervoer
    • fooien

    Aanvullende informatie

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Geschikt voor alle condities

    Wij hebben dieetwensen en allergieën van reizigers en proberen vegetarisch, veganistisch en glutenvrij tegemoet te komen

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Chester Town Hall, Northgate St 33, Chester, CH1 2HQ
    Je gids wacht onderaan de trap die naar het bezoekerscentrum leidt. Het bevindt zich in het stadhuis, tegenover de kathedraal en een standbeeld van drie in elkaar verstrengelde figuren. Als u 5 tot 10 minuten te vroeg kunt zijn, zou dat nuttig zijn.
    Eindpunt
    Chester Market, Exchange Square, Northgate St, Chester, CH1 2AR
    De Nieuwe Markt heeft parkeergelegenheid en ligt net om de hoek van de plek waar we elkaar ontmoeten bij het bezoekerscentrum. Er is parkeergelegenheid bij de Nieuwe Markt en ook bij de renbaan (parkeer tegenover de renbaan voor £ 6 per dag). De treinverbindingen naar Chester vanuit Manchester en Liverpool zijn rechtstreeks.

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen