Nottingham Walking Tour med en lokal guide

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Följ med din lokala Nottingham-guide på en 1,5-timmars Nottingham City Walking Tour klockan 10:30 varje dag. Vår turné handlar om att spendera tid med en lokal, såväl som att avslöja vår djupa historia.

Fördjupa dig i stadens sevärdheter och ljud när du reser tillbaka genom århundradena för att upptäcka vår turbulenta historia och hur den har format Nottingham till den livliga plats du ser idag.

På din turné, upptäck de första anglosaxiska stammarna som slog sig ner i Nottingham, till de äldsta bevarade delarna av staden, till dagens livliga marknadsgator och kyrkor. Upptäck hur den industriella revolutionen förändrade Nottinghams plats i England och hur lokalbefolkningen lever idag.

Gå i fotspåren av Robin Hood, stadens första svarta entreprenör och kroppsryckare. Gå ovanför ett gammalt grottsystem och upptäck de många hemligheterna i Nottinghams berömda gator med din lokala guide.

Detta ingår

  • Lokal guide

Övrig information

Anpassat för rullstol

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Transportalternativ är rullstolsanpassade

Information om turen

Plats

Avgår från
Old Market Square, Nottingham, NG1 2HU
Vänligen träffa din guide utanför Nottingham Council House på Old Market Square. Guiden kommer att ha en ljusorange jacka och/eller snöre på sig.
Slutplats
Nottingham Castle, Lenton Rd, Nottingham, NG1 6EL

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser