Nottingham Walking Tour med en lokal guide

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Bli med din lokale Nottingham-guide på en 1,5 timers Nottingham City Walking Tour klokken 10:30 hver dag. Turen vår handler om å tilbringe tid med en lokal, i tillegg til å avdekke vår dype historie.

Fordyp deg i severdighetene og lydene av byen mens du reiser tilbake gjennom århundrene for å oppdage vår turbulente historie, og hvordan den har formet Nottingham til det pulserende stedet du ser i dag.

På turen din kan du oppdage de første anglosaksiske stammene som slo seg ned i Nottingham, til de eldste overlevende delene av byen, til dagens travle markedsgater og kirker. Avdekk hvordan den industrielle revolusjonen endret Nottinghams plass i England og hvordan lokalbefolkningen lever i dag.

Gå i fotsporene til Robin Hood, byens første svarte entreprenør og kroppssnappere. Gå over et gammelt hulesystem og oppdag de mange hemmelighetene til Nottinghams berømte gater med din lokale guide.

Inkludert

  • Lokal guide

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Det finnes transportalternativer for rullestolbrukere

Informasjon om turen

Sted

Startsted
Old Market Square, Nottingham, NG1 2HU
Vennligst møt guiden din utenfor Nottingham Council House på Old Market Square. Guiden vil ha på seg en lys oransje jakke og/eller snor.
Endepunkt
Nottingham Castle, Lenton Rd, Nottingham, NG1 6EL

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser