Nottingham-wandeltocht met een lokale gids

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Sluit je elke dag om 10.30 uur aan bij je lokale Nottingham-gids tijdens een 1,5 uur durende Nottingham City Walking Tour. Onze tour draait helemaal om tijd doorbrengen met een local, en om het blootleggen van onze diepe geschiedenis.

Dompel jezelf onder in de bezienswaardigheden en geluiden van de stad terwijl je door de eeuwen reist om onze turbulente geschiedenis te ontdekken, en hoe deze Nottingham heeft gevormd tot de levendige plek die je vandaag de dag ziet.

Ontdek tijdens je rondreis de eerste Angelsaksische stammen die zich in Nottingham vestigden, de oudste nog bestaande delen van de stad en de bruisende marktstraten en kerken van vandaag. Ontdek hoe de industriële revolutie de plaats van Nottingham in Engeland veranderde en hoe de lokale bevolking vandaag de dag leeft.

Treed in de voetsporen van Robin Hood, de 'eerste zwarte ondernemer' en lijkenrovers van de stad. Loop boven een oud grottenstelsel en ontdek met je lokale gids de vele geheimen van de beroemde straten van Nottingham.

Dit is inbegrepen

  • Lokale gids

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Vervoersopties zijn rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Old Market Square, Nottingham, NG1 2HU
Ontmoet je gids buiten Nottingham Council House op Old Market Square. De gids draagt een feloranje jasje en/of sleutelkoord.
Eindpunt
Nottingham Castle, Lenton Rd, Nottingham, NG1 6EL

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen