Nottingham-vandretur med en lokal guide

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Slut dig til din lokale Nottingham-guide på en 1,5 times Nottingham City Walking Tour kl. 10:30 hver dag. Vores tur handler om at tilbringe tid med en lokal, såvel som at afdække vores dybe historie.

Fordyb dig i byens seværdigheder og lyde, mens du rejser tilbage gennem århundrederne for at opdage vores turbulente historie, og hvordan den har formet Nottingham til det pulserende sted, du ser i dag.

På din tur kan du opdage de første anglosaxiske stammer, der slog sig ned i Nottingham, til de ældste overlevende dele af byen, til nutidens travle markedsgader og kirker. Afdække, hvordan den industrielle revolution flyttede Nottinghams plads i England, og hvordan lokalbefolkningen lever i dag.

Gå i fodsporene på Robin Hood, byens første sorte iværksætter og kropssnatchere. Gå over et gammelt hulesystem og opdag de mange hemmeligheder i Nottinghams berømte gader med din lokale guide.

Hvad er inkluderet?

  • Lokal guide

Yderligere oplysninger

Kørestolsegnet

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Transportmulighederne er tilgængelige for kørestolsbrugere

Placering

Afgangssted
Old Market Square, Nottingham, NG1 2HU
Mød venligst din guide uden for Nottingham Council House på Old Market Square. Guiden vil være iført en lys orange jakke og/eller snor.
Slutsted
Nottingham Castle, Lenton Rd, Nottingham, NG1 6EL

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser