Torrington Engelse burgeroorlogwandeling met gids

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Great Torrington heeft een lange en gevarieerde geschiedenis en wordt genoemd in het Domesday-onderzoek van Devon uit 1086.

De Noormannen bouwden een kasteel en vestingwerken om te profiteren van de verdedigbare positie met uitzicht op de vallei, maar in de 12e eeuw werden de stad en het kasteel beschadigd tijdens de brute burgeroorlog die bekend staat als de anarchie.

Torrington was de enige stad in de regio die koning Charles I steunde en in februari 1646 vochten Sir Thomas Fairfax en zijn nieuwe modelleger tegen Lord Hopton.

Ontdek de geschiedenis van de Slag om Torrington, bekend als de vergeten strijd, en treed in de voetsporen van zo'n 15.000 soldaten die daar dachten.

Sluit je aan bij onze geschiedeniswandeltocht terwijl we het burgeroorlogpad verkennen. Hoor hoe de strijd zich ontvouwde, de vreemde gebeurtenissen, geesten en Hauntings en de geschiedenis van enkele van de iconische gebouwen van Torrington.

Dit is inbegrepen

  • Alle toeslagen en belastingen

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Alle plaatsen en oppervlakken zijn rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
111 Well St, Well St 111, Torrington, EX38 7BN
We ontmoeten elkaar in Well St, en de kruising van East Street Great Torrington EX38 7BN Breedtegraad: 50.953430, Lengtegraad: -4.137517 Wat 3 woorden: trok,stijf,verdooft
Eindpunt
49 South St, South St 49, Torrington, EX38 8AB

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen