Privé trektocht naar de top van Ben Nevis met een gelicentieerde gids

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

De route klimt de berg op, met onderweg veel fantastische uitzichten (maak je camera gereed!). Uiteindelijk bereik je het Halfway Lake op 570m, een geweldige plek om even uit te rusten en gehydrateerd te blijven. Als je verder gaat, verandert het terrein van weelderige groene landschappen in een grijze rotsachtige omgeving. Ga verder het pad op, zigzaggend de berg op - bij slechte weersomstandigheden kan het zicht slecht worden, dus zorg ervoor dat je op het pad blijft.

Uiteindelijk, na het beklimmen van een puinhelling, bereik je de top van de hoogste top van het VK! Op de top vind je verschillende gedenktekens, een trig point en veel cairns. Op een heldere dag kun je mijlenver zien - de omliggende bergen, meren en kliffen zijn een ongelooflijk gezicht!

Nadat je van het geweldige uitzicht hebt genoten, daal je via dezelfde route terug de berg af, met een groot gevoel van prestatie bij het veroveren van The Ben!

Dit is inbegrepen

  • IJsbijlen en stijgijzers zijn inbegrepen

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Kleding en bergschoenen zijn niet inbegrepen

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

    Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

    Locatie

    Vertrekpunt
    Fort William, Fort William
    We ontmoeten elkaar meestal op de parkeerplaats aan de noordkant van Ben Nevis (instructies worden gegeven over hoe er te komen), tenzij je wat apparatuur moet ophalen die we 's ochtends bij fort William kunnen ontmoeten en eventuele last-minute items kunnen ophalen. We kunnen dit ook de avond ervoor doen als je in de buurt bent
    Eindpunt
    Fort William, Fort William

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen