Privéautotocht om Coos, kanalen, een kasteel en misschien Nessie te zien!

Gratis annuleren beschikbaar

Ervaar Loch Ness met deze privéautotour van 4,5 uur vanuit Invergordon. Deze rondreis neemt het landschap van Loch Ness in zich op, samen met een prachtige terugrit door het platteland van de Hooglanden.

Deze tour van een halve dag omvat een boottocht van 50 minuten op Loch Ness. Er zijn fantastische uitzichten op het dramatische Urquhart Castle. Het is ook het deel van Loch Ness waar Nessie het meest wordt waargenomen!

Er is een stop om wat Highland Coos te zien (die mooie ruigharige koeien), plus een winkelstop om wat Nessie-souvenirs te kopen.

Deze tour vindt plaats in mijn privéauto - het is een oudere, maar zeer geliefde BMW 3-serie met lederen stoelen en airconditioning. Ik ben ook jouw gids. Ik vind het leuk om mensen mijn geadopteerde thuis te laten zien, de Hooglanden, waar ik al twintig jaar woon.

(Ik heb maar 3 zitplaatsen en er is er maar 1 van mij, dus ik kan slechts 1 boeking tegelijk accepteren voor 1 tour - ongeacht wat iemand anders zegt)

Je kunt deze tour verlengen voor £ 40 per uur extra. Je kunt deze tour ook personaliseren (zie enkele suggesties hieronder)

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Cruise van 50 minuten op Loch Ness - let op: stap in de minibus en grote stap in de boot

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Geschikt voor alle condities

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
37 Shore Rd, Shore Rd 37, Invergordon, IV18 0EH
Verlaat de haven en steek de weg over bij de voetgangersoversteekplaats. Ik zal daar aan de rechterkant van de lichten zijn. De starttijd is afhankelijk van de aankomsttijd van uw schip. Voor ochtendrondvaarten adviseer ik één uur na aankomst in de haven als starttijd voor de rondvaart.
Eindpunt
37 Shore Rd, Shore Rd 37, Invergordon, IV18 0EH

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen