Plymouth: Selvguidet byvandring og interaktiv skattejagt

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Gør Plymouths gader til en eventyrlegeplads! Få et unikt perspektiv af byen på denne selvstyrede, interaktive skattejagt. Det er den bedste måde at se byen på!

På dit eventyr kan du låse op for et skjult spor, hvor du finder spor, løser gåder og fuldfører udfordringer, og optjener point undervejs.

Oplev byens højdepunkter, udforsk skjulte perler, lær nogle sjove fakta og se ting, som de fleste mennesker lige kommer forbi.

Da aktiviteten er selvstyret gennem appen, kan du starte din Quest, når du vil (skal spilles i dagtimerne), der er ingen faste start-/sluttidspunkter. Ingen grupper at følge.

Du kan gå i dit eget tempo, stoppe i længere tid på ét sted, tage en pause eller få en snack på en af de mange cafeer og pubber langs stien, ELLER du kan gøre det til et løb og prøve at komme til toppen af by leaderboard!

Tilføj op til 5 personer til din Quest for én pris. Øjeblikkelig adgang uden noget at printe hjemmefra. Vil du erobre Quest?

Hvad er inkluderet?

  • GQA-appen, som guider dig gennem dit eventyr. BEMÆRK: App er kun tilgængelig på engelsk!

Yderligere oplysninger

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Alle områder er tilgængelige for kørestolsbrugere

Transportmulighederne er tilgængelige for kørestolsbrugere

Placering

Afgangssted
Derry’s Clock Tower, Old George St, Plymouth, PL1 2TG
Din søgen begynder ved Derry's Clock Tower tæt på Plymouth's Theatre Royal. Appen vil guide dig gennem resten af dit eventyr. Du kan starte din Quest, når som helst du vælger, selvom vi på det kraftigste anbefaler, at du starter din Quest, så du kan gennemføre i dagtimerne.
Slutsted
Derry’s Clock Tower, Old George St, Plymouth, PL1 2TG

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser