Privat rundtur i Harry Potter från Warner Brothers Studio från London

Upplev vår privata utflykt som är skräddarsydd exklusivt för dig!

Ge dig ut på en lugn resa genom Storbritanniens pittoreska landskap när du tar dig till hjärtat av staden. Vid din ankomst, träffa din erfarna reseguide, redo att leda dig på en förtrollande rundtur i Harry Potter Tour of Warner Bros. Studio.

Upptäck den respektingivande lockelsen hos Harry Potter från Warner Bros. Studio, förundras över storheten och fånga ikoniska ögonblick och många fler.

Våra utflykter är noggrant utformade schema.

Vi hälsar dig välkommen på hotellet och ser till att du kommer tillbaka med gott om tid att koppla av och njuta av din dag.

Lämna detaljerna till oss när vi eskorterar dig på ett extraordinärt äventyr och skapar minnen som kommer att stå emot tidens tand!

Detta ingår

  • 2 timmars ledig tid för promenad
  • Modern, luftkonditionerad privat transport
  • Professionell lokal reseguide
  • Hämta och lämna i stadens centrum eller hotell

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Biljetter

    Övrig information

    Särskilda barnstolar finns tillgängliga

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Observera att resvägen och varaktigheten i staden är föremål för trafikförhållanden, speciella händelser och andra omständigheter utanför vår kontroll. Tyvärr kan vi inte ge återbetalning om turnéns längd måste justeras på grund av någon av de ovan nämnda faktorerna.

    Chauffören möter dig ute i hotellets hall eller hamnens ankomstzon med skylten med ditt namn. Vänligen informera om dina hämtningsdetaljer i förväg.

    Ej rullstolsanpassat

    Information om turen

    Vanliga frågor




    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser