Självguidad ljudbeskriven cykeltur runt Oban

Gratis avbokning finns tillgängligt

Vill du utforska Oban i din egen takt men med alla fördelarna med en guidad tur? Vi är turnén att välja! Vår noggrant designade rutt efter lokalkännedom kommer att leda dig till de bästa landmärkena och våra ljudbeskrivningar kommer att göra din turné inte bara spännande utan också informativ!

Våra cyklar är helt nya för varje säsong och underhålls noggrant, vilket garanterar en smidig resa och skapar fantastiska minnen när du utforskar vår Little Bay.

Detta ingår

  • Användning av cykel
  • Du kommer att få en gratis vattenflaska med snacks inuti. Det finns en vattentankstation 20 meter från uppsamlingsplatsen.
  • Ruttguider
  • Cykelsäkerhetsutrustning (hjälm och lås)

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Resenärer bör ha medelgod fysisk kondition

För att komma åt ruttnavigeringsguiderna måste du ladda ner appen Footpath. Här kan du använda en gratisversion för grundläggande navigering runt rutterna, eller använda deras kostnadsfria provperiod för full tillgång till alla funktioner. Provperioden kan avbrytas när som helst när du har slutfört din turné.

Alla ljudfiler och ruttguider visas som QR-koder på turpaketet du får efter bokningen. Se till att du kan skanna QR-koder för att komma åt alla funktioner (nästan alla smarta telefoner har denna funktion på sin kamera).

Genom att fortsätta med bokningen av vår tur godkänner du följande cykeluthyrningsavtal: Jag/vi har läst och accepterar villkoren för Adventurentals självguidade cykelturer. Jag/vi kommer att inspektera tillståndet på cykeln/cyklarna innan jag kör och informera operatören, Jason, om eventuella fel. Jag/vi kommer endast att använda cyklarna som tillhandahålls av Adventurental på lämpliga motorvägar/vägar/bivägar och cykelvägar. Jag/vi accepterar allt ansvar för skada på oss själva eller tredje part eller egendom när vi cyklar från Adventurental. Jag/vi kommer att lämna tillbaka cyklarna i inget sämre skick eller reparation än i början av hyresperioden och eventuella skador till följd av min/vår användning av cykeln/cyklarna kan debiteras i enlighet därmed. Jag/vi accepterar att hjälmar har tillhandahållits och kommer att bäras när du använder cyklarna. Jag/vi accepterar att cykellås har tillhandahållits och kommer att användas för att säkra cyklarna om de lämnas utan uppsikt när som helst. Jag/vi accepterar att förlust eller stöld av cykeln till följd av att den lämnas utan uppsikt och inte säkrad kommer att resultera i full avgift för cykeln/cyklarna och utrustningen som utfärdas. Cykeln/cyklarna kommer att återlämnas till utlämningsstället (eller annan överenskommen plats) vid slutet av hyresperioden. Operatören kommer att meddelas vid retur. Jag/vi erkänner att cykling kan vara farligt och erkänner riskerna.

Information om turen

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser