Selvguidet lydbeskrevet sykkeltur rundt Oban

Mulighet for gratis avbestilling

Ønsker du å utforske Oban i ditt eget tempo, men med alle fordelene ved en guidet tur? Vi er turen å velge! Vår nøye utformede rute etter lokalkunnskap vil lede deg til de beste landemerkene, og lydbeskrivelsene våre vil gjøre turen din ikke bare spennende, men også informativ!

Syklene våre er helt nye for hver sesong og vedlikeholdes omhyggelig, noe som sikrer deg en jevn tur og skaper gode minner når du utforsker Little Bay.

Inkludert

  • Sykkelsikkerhetsutstyr (hjelm og lås)
  • Du vil motta en gratis vannflaske med snacks inni. Det er vannfyllingsstasjon 20 meter fra oppsamlingsstedet.
  • Ruteguider
  • Bruk av sykkel

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

For å få tilgang til rutenavigasjonsguidene må du laste ned «Footpath»-appen. Her kan du bruke en gratisversjon for grunnleggende navigering rundt rutene, eller bruke deres gratis prøveversjon for full tilgang til alle funksjoner. Prøveperioden kan kanselleres når som helst når du har fullført turen.

Alle lydfiler og ruteguider vises som QR-koder på 'turpakken' du vil motta etter bestilling. Sørg for at du er i stand til å skanne QR-koder for å få tilgang til alle funksjoner (nesten alle smarttelefoner har denne funksjonen på kameraet).

Ved å fortsette med å bestille vår tur godtar du følgende sykkelutleieavtale: Jeg/vi har lest og godtar vilkårene og betingelsene for Adventurental selvguidede sykkelturer. Jeg/vi vil inspisere tilstanden til sykkelen(e) før sykling og informere operatøren, Jason, om eventuelle feil. Jeg/vi vil kun bruke syklene levert av Adventurental på passende motorveier/veier/biveier og sykkelstier. Jeg/vi aksepterer alt ansvar for skade på oss selv eller en tredjepart eller eiendom mens vi sykler levert av Adventurental. Jeg/vi vil ikke returnere syklene i dårligere stand eller reparasjon enn ved starten av leieperioden, og eventuelle skader som følge av min/vår bruk av sykkelen(e) kan bli belastet for tilsvarende. Jeg/vi aksepterer at hjelmer er levert og vil bli brukt når du bruker syklene. Jeg/vi aksepterer at sykkellåser er gitt og vil bli brukt til å sikre syklene(e) hvis de blir stående uten tilsyn når som helst. Jeg/vi aksepterer at tap eller tyveri av sykkelen som følge av å bli stående uten tilsyn og ikke sikret vil resultere i full kostnad for sykkelen(e) og utstyret som utstedes. Sykkelen(e) vil bli returnert til utleveringsstedet (eller alternativ avtalt plassering) innen utløpet av leieperioden. Operatøren vil bli varslet ved retur. Jeg/vi erkjenner at sykling kan være farlig og erkjenner risikoen som er involvert.

Informasjon om turen

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser