Selvstyret lydbeskrevet cykeltur rundt i Oban

Mulighed for gratis afbestilling

Ønsker du at udforske Oban i dit eget tempo, men med alle fordelene ved en guidet tur? Vi er turen at vælge! Vores omhyggeligt designede rute, der følger lokal viden, vil lede dig til de bedste vartegn, og vores lydbeskrivelser vil gøre din tur ikke kun spændende, men også informativ!

Vores cykler er helt nye for hver sæson og vedligeholdes omhyggeligt, hvilket sikrer dig en jævn tur, der skaber gode minder, når du udforsker vores Little Bay.

Hvad er inkluderet?

  • Du vil modtage en gratis vandflaske med snack indeni. Der er en vandtankstation 20 meter fra opsamlingsstedet.
  • Cykelsikkerhedsudstyr (hjelm og lås)
  • Brug af cykel
  • Ruteguider

Yderligere oplysninger

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Rejsende skal mindst være i moderat fysisk form

For at få adgang til rutenavigationsguiderne skal du downloade appen 'Footpath'. Her kan du bruge en gratis version til grundlæggende navigation rundt på ruterne, eller bruge deres gratis prøveversion for fuld adgang til alle funktioner. Prøveperioden kan annulleres når som helst, når du har gennemført din tur.

Alle lydfiler og rutevejledninger vises som QR-koder på den 'rejsepakke', du modtager efter booking. Sørg for, at du er i stand til at scanne QR-koder for at få adgang til alle funktioner (næsten alle smartphones har denne funktion på deres kamera).

Ved at fortsætte med at bestille vores tur accepterer du følgende cykeludlejningsaftale: Jeg/vi har læst og accepterer vilkårene og betingelserne for Adventurental selvguidede cykelture. Jeg/vi vil inspicere tilstanden af cyklen/cyklerne før cykling og informere operatøren, Jason, om eventuelle fejl. Jeg/vi vil kun bruge cyklerne leveret af Adventurental på passende motorveje/veje/biveje og cykelstier. Jeg/vi accepterer ethvert ansvar for enhver skade på os selv eller en tredjepart eller ejendom, mens vi kører på cykler leveret af Adventurental. Jeg/vi returnerer ikke cyklerne i dårligere stand eller reparation end i starten af lejeperioden, og eventuelle skader som følge af min/vores brug af cyklen/cyklerne kan blive opkrævet tilsvarende. Jeg/vi accepterer, at der er stillet hjelme til rådighed, og at de vil blive brugt under brug af cyklerne. Jeg/vi accepterer, at cykellåse er leveret og vil blive brugt til at sikre cyklerne, hvis de efterlades uden opsyn på noget tidspunkt. Jeg/vi accepterer, at tab eller tyveri af cyklen som følge af at blive efterladt uden opsyn og ikke sikret vil medføre fuld opkrævning for cyklen/cyklerne og udstyr, der udstedes. Cyklen/cyklerne vil blive returneret til afhentningsstedet (eller alternativt aftalt sted) ved udløbet af lejeperioden. Operatøren vil blive underrettet ved returnering. Jeg/vi anerkender, at cykling kan være farligt, og erkender de risici, der er forbundet hermed.

Oplysninger om turen

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser