Den første gratisturen til Helsingfors - siden 2016

4

Meget bra
7 gjesteomtaler
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Velkommen til Helsinki, en liten by med en magisk atmosfære! Det lykkeligste landet har sine kontroverser, og de gjør det ganske interessant. Samfunnet vårt opererer fredelig under mange motstridende ideer, og vi er stolte av det.

Bli med på vår vandretur, oppdag den pulserende naturen til en kystby med ikoniske strukturer, vakre øyer og en flott, grønn urban by! Vi lover deg en minneverdig opplevelse, og presenterer steder og historier som er spennende, fascinerende og ukonvensjonelle som gjør byen unik.

Vi gir en ærlig lokal utsikt over byen og får gjestene våre til å føle seg hjemme på vår! Vi er forpliktet til å ha en positiv innvirkning på naturen, samfunnet og økonomien ved å etterlate et lavt økologisk fotavtrykk og hedre lokale kulturer.

Dette er en GRATIS TUR, så den lille avgiften du betaler ved bestilling er å dekke kostnadene for systemtjenesten. Våre guider tar gjerne imot tips du vil tilby på slutten av turen. Du bestemmer vår verdi!

Inkludert

  • Veiledet besøkt og personlig assistanse før, under og etter besøket.

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Det finnes transportalternativer for rullestolbrukere

Informasjon om turen

Sted

Startsted
Hallituskatu 9, Hallituskatu 9, HKI, 00170
Foran Helsinki-katedralen, den store hvite kirken. Du finner guiden din med en grønn paraply og grønn hette ved foten av trappen.
Endepunkt
Helsinki Central Library Oodi, Töölönlahdenkatu 4, HKI, 00100

Spørsmål og svar




Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser