De eerste gratis rondleiding door Helsinki - sinds 2016

4 · Erg goed(7 beoordelingen)
Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Welkom in Helsinki, een kleine stad met een magische sfeer! Het gelukkigste land heeft zijn controverses en die maken het behoorlijk interessant. Onze samenleving opereert vreedzaam onder vele tegenstrijdige ideeën en we zijn er trots op.

Doe mee aan onze wandeltocht en ontdek de levendige natuur van een stad aan de kust met iconische bouwwerken, prachtige eilanden en een geweldige, groene stadsstad! We beloven je een onvergetelijke ervaring, waarbij we sites en verhalen presenteren die intrigerend, boeiend en onconventioneel zijn en die de stad uniek maken.

Wij bieden een eerlijke lokale kijk op de stad en zorgen ervoor dat onze gasten zich bij ons thuis voelen! We streven ernaar een positieve impact te hebben op de natuur, de samenleving en de economie, waarbij we een lage ecologische voetafdruk achterlaten en lokale culturen eren.

Dit is een GRATIS TOUR, dus de kleine vergoeding die u bij het boeken betaalt, is bedoeld om de systeemservicekosten te dekken. Onze gidsen accepteren graag elke fooi die u aan het einde van de tour wilt geven. Jij bepaalt onze waarde!

Dit is inbegrepen

  • Begeleid bezoek en persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na het bezoek.

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Vervoersopties zijn rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Hallituskatu 9, Hallituskatu 9, HKI, 00170
Voor de kathedraal van Helsinki, de grote witte kerk. Je vindt je gids met een groene paraplu en groene pet onderaan de trap.
Eindpunt
Helsinki Central Library Oodi, Töölönlahdenkatu 4, HKI, 00100

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen